HAGUE’s architectuur

DUURZAAM EN TOEKOMSTGERICHT

Architectuur is toekomstgericht als deze ruimte laat voor veranderingen in het leven van bewoners zonder aan schoonheid in te boeten. Logisch dus dat eeuwenoude huizen en jaren 30 huizen zo populair zijn. Deze huizen worden gekoesterd en zijn alleen daarom al duurzaam.


PRECISIE, EENVOUD EN COMFORT

Huis en interieur ontwerpen met respect voor historie en omgeving en die hieraan extra betekening geeft, dat is HAGUE’s bouwkunst. Bouwkunst die zich bovendien zowel lokaal als wereldwijd laat inspireren: een combinatie van precisie, eenvoud en comfort met creativiteit.


COMPLETE DIENSTVERLENING

HAGUE ontwerpt niet alleen, maar neemt u vervolgens het complete traject uit handen: van het aanvragen van de omgevingsvergunning en de aanbesteding tot en met de bouwbegeleiding.

Interieur

Heel persoonlijk

Natuurlijk is het interieur van uw huis heel persoonlijk. Hoe sluit uw huis aan op uw smaak en manier van leven? Bovenal zijn de beleving van de ruimte, zichtlijnen, licht en kleur bepalend voor het interieur. Zij gaan namelijk een symbiose aan met praktische zaken, zoals de routing in huis en een plek voor bijvoorbeeld een toekomstige lift, zodat uw huis “met u mee kan bewegen”.

Monumentale huizen en rijksmonumenten

in oude luister

Renovatie behelst het compleet vernieuwen en verbeteren van een huis, en restauratie het in oude luister herstellen van een monumentaal pand. Restauratie en/of renovatie laten zich in één moeite door combineren met het interieurontwerp.


monumentenzorg

Als uw huis een rijksmonument betreft gaat het ontwerpproces in goed overleg met u en Monumentenzorg. Zie bijvoorbeeld “RESTAURATIE EN INTERIEURVERBOUWING DEN HAAG”.

p1050167-patio_web

Alex Goedemans, Architect

de oprichter van het bureau

Afgestudeerd aan de TU Delft in 1996, met een eervolle vermelding en publicatie, heb ik eerst ruim 10 jaar expertise opgedaan bij twee van Nederlands grootste architectenbureaus. Vervolgens ben ik begin 2007 mijn eigen studio “HAGUE architects” begonnen. Hier breng ik mijn artistieke verbeelding en bouwkundige expertise samen in een scala van architectuur, interieurs, renovaties en onderzoeken. Het liefst ben ik betrokken bij het gehele ontwerpproces: van schets tot en met uitvoering, van landschap tot en met detail, om samen met bouwpartners voortreffelijk maatwerk in architectuur en interieur te leveren.

ir. Alex Goedemans, architect bna